
Hier ziet u een overzicht van alle gebruikers in uw systeem. De gebruikers die zijn gekoppeld aan uw eigen bedrijf (in dit geval Demo Bedrijf BV) zullen admin rechten hebben op het systeem.
Deze zullen dus zelfde rechten hebben dan uw eigen gebruikers.
Wanneer u gebruikers aanmaakt voor uw klanten 'Opdrachtgevers' dan zullen deze gebruikers alleen toegang hebben tot de projecten die gekoppeld zijn aan deze 'Opdrachtgever'.
Tevens kunt u in dit overzicht zoeken op gebruikers. Deze zoekfunctie zoekt in de gebruikersnaam, bedrijfsnaam en het emailadres.
Wanneer u in het gebruikersoverzicht op de + knop rechts bovenaan klikt kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken.
Bij het aanmaken van de gebruiker dient u onderstaande velden in te vullen.

Na het opslaan van deze gegevens krijgt de gebruiker die u hebt aangemaakt op het emailadres dat u hebt ingegeven hier bericht over. Men krijgt een mail met daarin hun gebruikersnaam en daarnaast een aparte mail het hun wachtwoord. Hiermee kan men dan inloggen op het systeem.
Door in het gebruikersoverzicht bij een gebruiker op het
icoon te klikken kunt u de gebruikersdata wijzigen. U ziet dan volgend scherm waarin u de gebruikersnaam, het emailadres en het bedrijf waar de gebruiker aan gekoppeld is kunt wijzigen.

Wanneer u het wachtwoord wilt wijzigen kunt u op de knop 'Wachtwoord wijzigen' klikken, er verschijnen dan 2 velden extra waarin u het nieuwe wachtwoord in beide dient in te vullen. Daarna kunt u kiezen voor 'Wijzigingen opslaan' om alle gedane wijzigingen op te slaan.

Door in het gebruikersoverzicht bij een gebruiker op het
icoon te klikken kunt u de desbetreffende gebruiker verwijderen. U krijgt dan eerst nog een popup te zien waarin u dit nogmaals dient te bevestigen.
