Selecteer een pagina

Informatie over kostenbewaking

Voor wie is kostenbewaking.nl

Voor wie?

Met dit krachtige systeem kunt u op een eenvoudige wijze al uw kosten tijdens een project registreren en bewaken. Deze tool is toepasbaar voor alle projecten waar met budgetten wordt gewerkt.

Waarom kostenbewaking.nl?

Het bewaken van budgetten is een belangrijk stuurmiddel. Het overschrijden van budgetten leidt vaak tot vervelende discussies en veelal grote financiële problemen waarvan de gevolgen enorm kunnen zijn. Het is dus van belang dat de gemoeide kosten nauwkeurig worden geregistreerd en bewaakt.
Kostenbewaking.nl is een heldere en krachtige tool om dit proces te stroomlijnen zodat onaangename verassingen tot verleden tijd behoren.

Projecten workflow
Van goed idee naar kostenbewaking.nl

Ontstaan en ervaring

In 2018 zijn Detlef Nijhuis (Bouwmanager bij DOC17) en Arian Masselink (Software developer) begonnen met het ontwikkelen van een eenvoudig en doeltreffend systeem om binnen DOC17 te gebruiken. Dit systeem is de afgelopen jaren door DOC17 met plezier en naar tevredenheid gebruikt. Omdat het systeem zo goed en fijn werkte zijn DOC17 en Arian Masselink samen gaan werken om het systeem toegankelijk te maken voor een breder publiek. Kostenbewaking.nl wordt met succes bij veel projecten toegepast.

Maatwerk

Wanneer u wensen hebt buiten de standaard functionaliteiten van het systeem dan is het altijd mogelijk om hier een stuk maatwerk voor te ontwikkelen. Of het nu gaat om extra overzichten/ exports, andere functionaliteiten of koppelingen aan derde systemen, alles is hierin mogelijk.

Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe we uw wensen het best kunnen vervullen.

Maatwerk
Functionaliteiten Kostenbewaking.nl

Functionaliteiten

  • Dashboard met uw actuele verwachte projectresultaat
  • Financiële uitgangspunten vertaald in een overzicht
  • (Inkoop)contracten, en termijn- en betalingschema’s als bijlage in het systeem op te nemen
  • Alle facturen van uw project bij de hand
  • Uploaden bewijslast mogelijk, o.a. afspraken, facturen, offertes, extra/ vervallen werk
  • Op regelniveau een helder overzicht, budget versus bestede kosten.
  • Mogelijkheid tot werken met buffers waarmee resultaat stuurbaar wordt.
  • Overzichtelijke lijsten met extra- en vervallen werk zonder formule fouten

Kostenbewaking proberen?

Kostenbewaking.nl

Kostenbewaking.nl

De Matenstraat 57
7572 BV Oldenzaal

06 41 820 826
mail@kostenbewaking.nl